Sotime Logo

Jelentkezzen be!30/219-24-27

A sóklíma-terápiáról

Száraz só

salt.jpg?1525117459624

Amikor azt halljuk, hogy sószoba, vagy sóterápia, leggyakrabban azok a sótéglával szépen kirakott szobák jutnak eszünkbe, ahol a sós vizet párologtatják. A víz miatt ez az eljárás nem lehet hatékony, hiszen a só oldott, a levegőben szinte nincs hatóanyag.

Ezzel szemben a száraz sóklíma esetében, az erre a célra kifejlesztett géppel Arec technológia , elektromosan töltött, nagyon finom, apró sószemcsék kerülnek a levegőbe, így azok valóban belélegezhetővé válnak.

Azért is lehet ilyen hatásos, mert a zárt térben létrehozott klíma levegőjében minimális a csíraszám, így tulajdonképpen "fertőtlenített", a sószemcsék akadálytalanul jutnak le a tüdő legkisebb hörgőcskéibe, ott feloldódnak, megkötik a szennyeződéseket így fejtik ki gyulladáscsökkentő és tisztító hatásukat. A szervezet ezektől a szennyeződésektől köhögéssel megszabadul, valamint a véráramba kerülve biztosított a tartós és maradandó gyógyulás.

A só gyógyító hatásának köszönhetően egy 20 alkalmas kezelést követően gyerekeknél 1 évig tartó 80-92%-os, felnőttek esetében 10-12 hónapig tartó 65-75%-os javulás tapasztalható. Mindez gyógyszerek és mellékhatások nélkül.

Ez a természetes gyógymód képes csökkenteni az allergiás tüneteket, hatásos az asztma és megannyi légúti betegség kezelése során.

Sotime Logo

Jelentkezzen be!30/219-24-27

Cím:2370 Dabas Viola u. 24.